Missie

Gruyaert staat voor veel meer dan alleen “verpakking op maat”. We trachten duurzame oplossingen te bieden voor al uw verpakkingsnoden.

 Nauwgezet volgen we trends en ontwikkelingen op de verpakkingsmarkt. Via persoonlijk contact met onze commerciële medewerkers bieden we uitgebreid advies en een dynamische service met een partnership attitude. Customer Delight, daar gaan we voor! 

Waarden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) is onderdeel van het strategisch denkproces van Gruyaert Verpakking.  Het is voor ons geen alleenstaand ‘project’. Het is geïntegreerd in onze werkwijzen en besluitvorming, als een referentiekader. 

 In elke facet van onze onderneming streven we naar balans tussen mens, omgeving en economie.  Gruyaert houdt eraan de industriële standaarden voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu te respecteren. We werken onafgebroken aan grote en kleine projecten voor o.a. reductie van karton- en ander afval, optimalisering van energieverbruik en vermindering van waterverbruik.

LR-2418
LR-1

Opleiding, overleg, coaching, beursbezoeken ed houden ons up to date. Zo minimaliseren we ook de kans op fouten, materiële schade en ongevallen.

 Niet enkel het management onderschrijft onze kernwaarden.  Ons beleid werkt pas echt als het wordt gedragen door onze medewerkers.  Hun inbreng in de verbetering van de productkwaliteit en de vermindering van de milieu-impact is exponentieel.

 Het gevoerde milieu- of sociaal beleid maakt ook deel uit van onze dialoog met leveranciers en klanten.  Te allen tijde wordt gezocht naar mogelijke verbetering in de keten, en voorrang gegeven aan producten die met respect voor mens en milieu, lokaal zijn geproduceerd.

Copyrighted Image Gruyaert.be

Zoeken