Jobs bij Gruyaert

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem dan zeker een kijkje bij onze openstaande vacatures. Wij zijn op zoek naar collega’s met passie en goesting. Niet gevonden wat je zocht tussen onze vacatures? Spontane sollicitaties zijn alsook meer dan welkom. Mail jouw CV en motivatiebrief naar: info@gruyaert.be en wij bekijken graag de mogelijkheden.

Commercieel administratief medewerker

De toekomst van verpakking zal blauw-groen zijn : economisch doordacht en ecologisch verantwoord. Gruyaert - Pure Packaging is marktleider in kwaliteitsverpakkingen voor de bakkerij - patisserie - chocolaterie sector in België. Export, vooral naar de buurlanden, vertegenwoordigt meer dan 30% van onze productie. Met innovatieve oplossingen en gerichte service gaan we verder in het partnership met onze klanten.

Voor onze verdere evolutie zijn we op zoek naar een gedreven:
Commercieel administratief medewerker.

 

Functie

Ben jij op zoek naar een functie met een gevarieerd takenpakket en kan je prioriteiten stellen als het even alle richtingen uitgaat?

Samen met 3 collega’s draag je zorg voor de volledige administratieve workflow: van offerte tot service na verkoop. Je staat in contact met klanten en leveranciers en bent het aanspreekpunt voor mensen die ter plaatse komen. De ondersteuning van onze commerciële buitendienst is doorgedreven teamwork en maakt een belangrijk deel uit van deze functie.

Profiel

  • Je hebt een bachelor diploma in een economische / administratieve richting, of je kan gelijkwaardige ervaring voorleggen.
  • Je hebt sterke PC skills. MS Office - in het bijzonder Excel - heb je onder de knie en je staat open voor het aanleren van nieuwe digitale processen.
  • Je bent een resultaatgerichte teamplayer en je spreekt & schrijft vloeiend Frans, Engels en uiteraard Nederlands.
  • Je houdt van een aangename omgang met collega’s en na een grondige opleiding denk je mee, in de verbetering van ons bedrijf.
  • Voeling met de grafische, verpakkings- en/of bakkerij sector is mooi meegenomen.

 

Indien je jezelf hierin herkent, wil je misschien wel onze nieuwe collega worden?

Dan kom je terecht in een groeiend familiebedrijf met vlakke communicatielijnen waar ruimte is voor zelfontplooiing. We zijn ons bewust van het belang van een gedegen opleiding en collegiale begeleiding. We bieden een voltijdse job met een evolutief salarispakket, dat we graag toelichten tijdens een open sollicitatiegesprek.

 

Interesse?
Mail vandaag nog je sollicitatie en CV naar jobs@gruyaert.be of schrijf naar Gruyaert - Pure Packaging t.a.v HR - IZ Kampveld Handelsstraat 12 - 8020 Oostkamp - T 050 83 13 00